Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini traş olurken görmek

Rüyada eşini traş olurken görmek

Rüyada eşini traş olurken görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret eder.

Rüyada eşini traş olurken gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini ameliyat olurken görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, neşeleneceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine inanılır.

Rüyada eşini sünnet olurken görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kalkınacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini traş olurken görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını tıraş olurken görmek özel muamele göreceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalet eder.

Rüyada deprem olurken namaz kılmak ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini sünnet olurken görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments