Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynandığını görmek

Rüyada oynandığını görmek

Rüyada oynandığını görmek karşılığını bulacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, doğru haber almaya alamet eder.

Rüyada oynandığını gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Rüyada oy pusulası görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada top oynandığını görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oynayan dişi çekmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ölüyü oynarken görmek mal edineceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, dertlerden kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada saçla oynandığını görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine rivayet eder.

Rüyada futbol oynayanları görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret eder.

Rüyada oynandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına delalet eder.

Rüyada futbol oynandığını görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments