Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini kilolu görmek

Rüyada ölen birini kilolu görmek

Rüyada ölen birini kilolu görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birini kilolu gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz ilginç bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kilosunu ölçmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun kilo aldığını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada kilo vermek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kişiyi kilolu görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının kilo aldığını görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına rivayet eder.

Rüyada kilolu kadın görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments