Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kestirmek

Rüyada saçlarını kestirmek

Rüyada saçlarını kestirmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, geleceğinizin güzel olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kestirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal ya da refuse etmemenizde fayda var.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına inanılır.

Rüyada eşinin saçını kestirdiğini görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine yorulur.

Rüyada kızının saçını kestiğini görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada birinin kendi saçını kestiğini görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirdiğini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada saçı çok kısa kestirmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments