Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini dargın görmek

Rüyada birini dargın görmek

Rüyada birini dargın görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini dargın gördüyseniz:

  • Zamanınızı ilerlemenize faydası olacak kişilerle paylaşmalısınız.

Rüyada birinin dargın olduğunu görmek sıkıntıdan kurtulacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dargın eşi görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada eşiyle dargın olmak kafasına göre birini bulacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayı dargın görmek maddi çıkmazların biteceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle dargın olmak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle dargın olmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, hayat boyu desteği olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dargın akraba görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, rahatın kaçacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle dargın olduğunu görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments