Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeği konuşurken görmek

Rüyada erkek bebeği konuşurken görmek

Rüyada erkek bebeği konuşurken görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, sorunlarının da çözüleceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeği konuşurken gördüyseniz:

  • Tutarsız tavırları olan bir kişiye nasıl davranacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada erkek bebeği konuşurken görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeği konuşurken görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada bebeğini konuşurken görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, muradın olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada bebeği konuşurken görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiyi konuşurken görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Rüyada ölen birini konuşurken görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine rivayet eder.

Rüyada köpeği konuşurken görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments