Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birini konuşurken görmek

Rüyada ölü birini konuşurken görmek

Rüyada ölü birini konuşurken görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini konuşurken gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Rüyada ölüyü konuşurken görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini konuşurken görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret eder.

Rüyada bebeğini konuşurken görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşamayan birini konuşur görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işaret eder.

Rüyada başbakanı konuşurken görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla konuşurken görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu konuşurken görmek maddi zararının giderileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments