Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, bunu şeref sayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Kim ne düşünürse düşünsün aldırmayın.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, günahların af olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments