Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kötü gününden de geri duracağına rivayet eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek düşmanlarını alt edeceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına inanılır.

Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kocasının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kocayla ilişkiye girdiğini görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments