Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye delalettir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet eder.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayla ilişkiye girdiğini görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments