Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Birilerinden, büyük ihtimalle iş konularında birşeyler öğrenmeniz mümkündür.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada başka birinin ilişkiye girdiğini görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, refah içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek huzurlu günlerin biteceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments