Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini baska kadınla görmek

Rüyada eşini baska kadınla görmek

Rüyada eşini baska kadınla görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini baska kadınla gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Rüyada eşini baska kadınla görmek dinde olgunlaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada kocasini baska kadinla görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, yeni malların alınacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalettir.

Rüyada tıka basa yemek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada su basan evi temizlemek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, kötü sözler duyacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada baskasina ayakkabi vermek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada baskasina ev almak umutsuz olacağına, gönlünce harcama yapmasına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasan basri hazretlerini görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada baskan görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments