Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka bayanla görmek

Rüyada eşini başka bayanla görmek

Rüyada eşini başka bayanla görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka bayanla gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Rüyada eşini başka bayanla görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulur.

Rüyada eşini başka bir bayanla görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işaret eder.

Rüyada eşinizi başka kadınla görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, gelirinin garanti olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin eşini aldattığını görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka biriyle öpüştüğünü görmek işini büyüteceğine, masa başı bir işe girileceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka biriyle görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, bilgi ile donanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments