Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başı açık görmek

Rüyada eşini başı açık görmek

Rüyada eşini başı açık görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, yanlış bir karar verileceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başı açık gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar altına girmeniz gerekiyor.

Rüyada eşini başı açık görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baş açık görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camiye başı açık girmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başın açık görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş açık namaz kılmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada başı açık gezmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada karısını başı açık görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, dünya malının çoğalacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments