Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş açık görmek

Rüyada baş açık görmek

Rüyada baş açık görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada baş açık gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Rüyada birini başı açık görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada eşini başı açık görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hem ün sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada baş açık olmak problemlerin çözüme kavuşacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini başı açık görmek dertlerin artacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada başı açık birini kapalı görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, hayra ve esenliğe, ibadete ağırlık verileceğine alamet eder.

Rüyada açık başla namaz kılmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü başı açık görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments