Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı açık gezmek

Rüyada başı açık gezmek

Rüyada başı açık gezmek düzenli bir işe girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başı açık gezmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Rüyada baş açık gezmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına delalettir.

Rüyada başı açık gezmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada açık gezmek kişinin rahat nefes alacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsü açık gezmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı açık gezmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı açık gezdiğini görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada başkasını başı açık görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada başı açık namaz kıldığını görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments