Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, işinde dar boğaza gireceğine, bol bol hayır duası alınacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada alt tarafını açık görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kötü durumlara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada alt tarafını görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine yorulur.

Rüyada her tarafı yeşil görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada üst tarafını açık görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada anne tarafını görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada her tarafı deniz görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada her tarafı sarı görmek adından konuşulur olacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments