Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin onu aldattığını görmek

Rüyada eşinin onu aldattığını görmek

Rüyada eşinin onu aldattığını görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin onu aldattığını gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını görmek tatsızlıkların sona ereceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada eşinin onu aldattığını görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın eşini aldattığını görmek çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada eşinin araba aldığını görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, çok zarar göreceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının eşini aldattığını görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine inanılır.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşinin ev aldığını görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, hasadının tarlasında kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments