Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin duş aldığını görmek

Rüyada eşinin duş aldığını görmek

Rüyada eşinin duş aldığını görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, önemli işler yapacağına, yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin duş aldığını gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, tövbe etmeden vefata inanılır.

Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek geleceğinin parlak olacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokakta duş aldığını görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada duş aldığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin duş aldığını görmek amaçlarına nail olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, planların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments