Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin aldattığını görmek

Rüyada eşinin aldattığını görmek

Rüyada eşinin aldattığını görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, helal kazanca sahip olunacağına, ticarette şansının düşeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulur.

Rüyada eşinin aldattığını gördüyseniz:

  • Ne kadar dirensenizde güç mücadelesi gerektiren durumlardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada eski eşinin aldattığını görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin altın aldığını görmek insanlarla arasının açılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine delalettir.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına rivayet eder.

Rüyada eşini aldatırken görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada eşin aldatılmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinizin aldattığını görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalettir.

Rüyada eşini aldatırken yakalanmak makam sahibi olacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments