Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin elbise aldığını görmek

Rüyada eşinin elbise aldığını görmek

Rüyada eşinin elbise aldığını görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin elbise aldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada eşinin elbise aldığını görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, mahsullerin fazlalaşacağına delalettir.

Rüyada kırmızı elbise aldığını görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada takım elbise aldığını görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının elbise aldığını görmek hak yemeyeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise satın aldığını görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine inanılır.

Rüyada birinin elbise aldığını görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada bebek elbisesi aldığını görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kendi patronu olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil elbise aldığını görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments