Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine elma vermek

Rüyada eşine elma vermek

Rüyada eşine elma vermek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalet eder.

Rüyada eşine elma vermek gördüyseniz:

  • İlişkileri yenileme ihtiyacı duyabilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir veya yeni çevrelere girebilirsiniz.

Rüyada eşine elma vermek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, herkesin şaşırtılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalettir.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalettir.

Rüyada elmalar görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada dalından elma koparmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, kazancının helal para olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulur.

Rüyada ölü birinden elma almak küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına yorulur.

Rüyada ekşi yeşil elma görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada ölüye elma vermek işindeki verimliliğinin düşeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekten elma almak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments