Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten elma almak

Rüyada bir erkekten elma almak

Rüyada bir erkekten elma almak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir erkekten elma almak gördüyseniz:

  • Kendi istediğiniz şekilde hareket etmelisiniz.

Rüyada erkekten elma almak bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğe elma vermek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin elma verdiğini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir erkekten elma almak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Rüyada bıçakla elma kesmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına inanılır.

Rüyada sarı elma toplamak düzenli bir işe kavuşulacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük kırmızı elma görmek kendisini korumaya alacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere rivayet eder.

Rüyada elma soymak kötü halin son bulacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments