Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanma mahkemesi görmek

Rüyada boşanma mahkemesi görmek

Rüyada boşanma mahkemesi görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada boşanma mahkemesi gördüyseniz:

  • Yanlış veya yetersiz bir etki altında kalmanız sizi zor durumda bırakabilir, dikkatli olun.

Rüyada boşanma mahkeme görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşanma mahkemesi görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşanma duymak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın boşanmasını görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, mutluluğa ve neşeye alamet etmektedir.

Rüyada boşanma davası görmek rızkın çoğalacağına, kötü günlerin biteceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşanması görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada anneyle babanın boşanmasını görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanma dilekçesi vermek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments