Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başkasından hamile görmek

Rüyada eşini başkasından hamile görmek

Rüyada eşini başkasından hamile görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, iyi halin geleceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize tabir olunur.

Rüyada eşini başkasından hamile gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin eşini hamile görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşi hamile olmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eşini hamile olduğunu öğrenmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada eski eşi hamile görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşin hamile olduğunu görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, endişelerin sona ereceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşten hamile kalmak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, büyük adımlar atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hamile olduğu haberini almak refaha erileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments