Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, hayırlı günler yaşayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, vefa göstereceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sorunlu arkadaşlıkları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Rüyada eşinin hamile olduğu haberini almak tatsız haberlerin alınacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşin hamile olduğunu görmek yönetici makamına oturacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşini hamile olarak görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin başka birini hamile bıraktığını görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada eşinizin hamile olduğunu görmek içinin ferahlayacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada eşinin hamile olduğunu görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşi hamile olmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments