Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşekten inmek

Rüyada eşekten inmek

Rüyada eşekten inmek rahmete vesile olacak gelişmelere, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kıtlığın meydana geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşekten inmek gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamaya çalışıp ona göre tavır belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada eşekten inmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, endişeli durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada at veya eşek görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada doğuran eşek görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına inanılır.

Rüyada eşek kavgası görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada eşek etini yemek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, işinde verimsiz olacağına delalettir.

Rüyada eşek işemesi görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, daha isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada eşek ve inek görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek ve yavrusunu görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments