Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek ve inek görmek

Rüyada eşek ve inek görmek

Rüyada eşek ve inek görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yurtdışına gidileceğine, yüksek makamlara geleceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntısının biteceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine inanılır.

Rüyada eşek ve inek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada eşek ve inek görmek istediği oranda da eğleneceğine, mal sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet eder.

Rüyada inek eşek görmek kariyer sahibi olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada at eşek inek görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek ve eşek görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yavru eşek görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, tatsızlıklar çıkacağına işaret eder.

Rüyada eşeğe ot vermek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek dişi görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada at eşek görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments