Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek ve yavrusunu görmek

Rüyada eşek ve yavrusunu görmek

Rüyada eşek ve yavrusunu görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, itibar edineceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, sabah saatlerinde olduğu gibi, halsizlik, ,isteksizlik, kararsızlık veya dalgınlık türünde ruh halleri veya ortamlar ön plana çıkabilir.

Rüyada eşek ve yavrusu görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşek yavrusu sevmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine inanılır.

Rüyada yavru eşek görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, ortaklıkların bozulacağına, sevinçli haberlere rivayet etmektedir.

Rüyada eşek ve yavrusunu görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına inanılır.

Rüyada eşeğe binmek gelirinin de artmayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada eşek ısırmak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada eşek anırması duymak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü eşek görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, eskileri yâd edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments