Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek işemesi görmek

Rüyada eşek işemesi görmek

Rüyada eşek işemesi görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada eşek işemesi gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi bazı konularda engellemek isteyebilir.

Rüyada eşek işemesi görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşek arısından kaçmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada eşek sesi duymak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek yavrusu sevmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada eşek arısı yuvası görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek arı öldürmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek sahibi olmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşeğini kaybetmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments