Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek kovalamak

Rüyada eşek kovalamak

Rüyada eşek kovalamak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, zor bir durumda kalacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada eşek kovalamak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Rüyada eşek kovaladığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada eşek kovalamak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek arısı kovalamak bol muhabbette olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eşeğin kovaladığını görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, asık yüzlerin güleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek bindiğini görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşek ve katır görmek başarıya giden yolların açılacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kör eşek görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşekle köprüden geçmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments