Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek arısı kovalamak

Rüyada eşek arısı kovalamak

Rüyada eşek arısı kovalamak ticaretinin ilerleyeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, saygınlığının artacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşek arısı kovalamak gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Rüyada eşek arısı kovalamak neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada büyük eşek arısı görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına alamet eder.

Rüyada eşek arısı sürüsü görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşek arısından kaçmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, suç işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek arısı kovanı görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Rüyada eşek arısı yuvası görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Rüyada ölü eşek arısı görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada siyah eşek arısı görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments