Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek bindiğini görmek

Rüyada eşek bindiğini görmek

Rüyada eşek bindiğini görmek makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, güzel günler yaşayacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada eşek bindiğini gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız parasal kazanç anlamına gelebilir.

Rüyada birinin eşeğe bindiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada eşeğe bindiğini görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek bindiğini görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada motora bindiğini görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz arabaya bindiğini görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalettir.

Rüyada oğlunun ata bindiğini görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ata bindiğini görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına delalet eder.

Rüyada başkasını ata bindiğini görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments