Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşeğin kovaladığını görmek

Rüyada eşeğin kovaladığını görmek

Rüyada eşeğin kovaladığını görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sevdiklerini de koruyacağına, makam sahibi olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşeğin kovaladığını gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya kıskanç kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada eşek kovalamak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, yaşamına renk geleceğine işarettir.

Rüyada eşek arısı kovalamak elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada eşek kovaladığını görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine alamet eder.

Rüyada eşeğin kovaladığını görmek aydınlık bir döneme girileceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiftleşen eşek görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, evlerin ayrılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada at eşek katır görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eşek ölüsü görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada eşek arısı soktuğunu görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments