Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek kesildiğini görmek

Rüyada eşek kesildiğini görmek

Rüyada eşek kesildiğini görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, dinamik olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işarettir.

Rüyada eşek kesildiğini gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgiler maddi durumunuzu, sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi veya kişisel anlaşmalarınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada eşek kesildiğini görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşeğin kesildiğini görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada eşeğini kaybetmek zor zamanlar geçirileceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işaret eder.

Rüyada yük taşıyan eşek görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada semerli eşeğe binmek amaçlardan sapmaya, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada eşek yapmak sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşeğin kaçtığını görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, başının belaya girmeyeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına delalet eder.

Rüyada eşek tarafından kovalanmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments