Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşeğin kaçtığını görmek

Rüyada eşeğin kaçtığını görmek

Rüyada eşeğin kaçtığını görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, hem yıpranacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada eşeğin kaçtığını gördüyseniz:

  • Ticari işlerinizi veya yaratıcı planlarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz, harekete geçmeden önce iki kere düşünün.

Rüyada eşeğin kaçtığını görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Rüyada eşek arısından kaçtığını görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boz eşek görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işaret eder.

Rüyada eşeğe ot vermek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına inanılır.

Rüyada eşek ve at görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, net bir bakış açısı kazanacağına işarettir.

Rüyada eşekle gezmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına delalettir.

Rüyada koyun ve eşek görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, hayırlı haberler alacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada ısıran eşek görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments