Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek yapmak

Rüyada eşek yapmak

Rüyada eşek yapmak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek yapmak gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Rüyada eşekle yolculuk yapmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, zafer elde edileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada eşek yapmak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına alamet eder.

Rüyada uzun eşek oynamak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşeğe yem vermek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine inanılır.

Rüyada at eşek görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada kör eşek görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Rüyada eşek doğurmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşekle köprüden geçmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments