Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşeğini kaybetmek

Rüyada eşeğini kaybetmek

Rüyada eşeğini kaybetmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, gözünün yaşını sileceğine, işlerin de yolunda gideceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşeğini kaybetmek gördüyseniz:

  • Yenilik arayışı sizde değişiklikler ortaya çıkaracak.

Rüyada eşek kaybetmek yorgun ve hasta hissedeceğine, kötü halin son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına işarettir.

Rüyada eşeğini kaybetmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına yorulur.

Rüyada eşek arısından kaçmak rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, büyük borçlara girmeyeceğine işarettir.

Rüyada eşek boku görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada eşek arabasına binmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada süslenmiş eşek görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, yeni bir araba satın alınacağına delalettir.

Rüyada at eşek katır görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Rüyada büyük eşek arısı görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments