Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı kişiyi açık görmek

Rüyada kapalı kişiyi açık görmek

Rüyada kapalı kişiyi açık görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı kişiyi açık gördüyseniz:

  • Uygulama kararı aldığınız konularda kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kapalı kişiyi açık görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, arkasından iyi konuşulacağına rivayet eder.

Rüyada açık kişiyi kapalı görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, müreffeh bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Rüyada kapalı birini açık görmek işsizseniz işe gireceğinize, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına delalet eder.

Rüyada kapalıyken kendini açık görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, adından konuşulur olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı olan birini açık görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına delalettir.

Rüyada kapalı birini saçı açık görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments