Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık bir kadını kapalı görmek

Rüyada açık bir kadını kapalı görmek

Rüyada açık bir kadını kapalı görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, beddua ve ah alacağına, huzur bulacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık bir kadını kapalı gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar sizi daha iyi bir yöne ilerletmenin bir diğer taktiği olabilir.

Rüyada açık kadını kapalı görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada açık bir kadını kapalı görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, işlerin açılacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet eder.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada açık insanı kapalı görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada açık kişiyi kapalı görmek büyük atılımların yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık bayanı kapalı görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada açık kızı kapalı görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments