Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı birini açık görmek

Rüyada kapalı birini açık görmek

Rüyada kapalı birini açık görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kapalı birini açık gördüyseniz:

  • Belli durumları, grup çalışmalarını veya işleri daha gerçekçi şekilde görme şansınız olabilir.

Rüyada kapalıyken kendini açık görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada kapalı birinin açık olduğunu görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada kapalı insanı açık görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalet eder.

Rüyada açık bayanı kapalı görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada açık kızı kapalı görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, masa başı bir işe gireceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı birinin saçını açık görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına işarettir.

Rüyada kapalı arkadaşını açık görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı bayanı açık görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments