Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek dışkısı görmek

Rüyada eşek dışkısı görmek

Rüyada eşek dışkısı görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada eşek dışkısı gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişki veya iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada eşek dışkısı görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada kendi dışkısını ellemek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada dışkıda solucan görmek küs arkadaşların barışacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada inek dışkısı temizlemek modern insanlarla tanışılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada büyük dışkısını görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, istediği arabaya bineceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işarettir.

Rüyada dışkıya dokunmak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine tabir olunur.

Rüyada kaplumbağa dışkısı görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada insan dışkısını yaparken görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments