Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dışkısını görmek

Rüyada büyük dışkısını görmek

Rüyada büyük dışkısını görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük dışkısını gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Rüyada büyük dışkısını görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sağlığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette insan dışkısı görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin dışkısını görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan dışkısı temizlemek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada dışkıda kıl kurdu görmek daha fazla rızık elde edileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının dışkısını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada insan dışkısı yemek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada dışkısını görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments