Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan dışkısını yaparken görmek

Rüyada insan dışkısını yaparken görmek

Rüyada insan dışkısını yaparken görmek tartışmaların sona ereceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada insan dışkısını yaparken gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştiri çok fazla yapınıza uymadığı için.

Rüyada tuvalet ve insan dışkısı görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına yorulur.

Rüyada tuvalette insan dışkısı görmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı temizlemek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan dışkısı yapmak dertlerinden arınacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalettir.

Rüyada kurumuş insan dışkısı görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan dışkısına basmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan dışkısı ellemek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada insan dışkısı yediğini görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments