Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek dili görmek

Rüyada eşek dili görmek

Rüyada eşek dili görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşek dili gördüyseniz:

  • Kafanızın karışık olması istikrarsız bir profil çizmenize neden olabilir.

Rüyada eşek dili görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, makamının tehlikeye gireceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan ve eşek görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada eşek derisi yüzmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör eşek görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada inatçı eşek görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına yorulur.

Rüyada eşek kafası kesmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşek pisliği görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz eşeğe binmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments