Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inatçı eşek görmek

Rüyada inatçı eşek görmek

Rüyada inatçı eşek görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada inatçı eşek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Rüyada inatçı eşek görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulur.

Rüyada inatçı keçi görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Rüyada inatçı kedi görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine delalettir.

Rüyada inatçı birini görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada inat etmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet eder.

Rüyada eşek almak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek yapmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine inanılır.

Rüyada atla eşek görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments