Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek boku görmek

Rüyada eşek boku görmek

Rüyada eşek boku görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya rivayet eder.

Rüyada eşek boku gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada eşek boku yemek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına tabir olunur.

Rüyada eşek boku görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek kafalı insan görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada iki eşek görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada eşek yavrusu sevmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş eşek arısı görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada eşek anırması duymak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada mor eşek görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments