Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük eşek arısı görmek

Rüyada büyük eşek arısı görmek

Rüyada büyük eşek arısı görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, başarılarının kalıcı olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, onlarla arasının açılacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük eşek arısı gördüyseniz:

  • Çok az bildiğiniz konulara gereğinden fazla zaman ya da para harcama riskiniz var.

Rüyada büyük eşek arısı görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işaret eder.

Rüyada eşek arısı kovalamak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek arısının soktuğunu görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine inanılır.

Rüyada ölü eşek arısı görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalettir.

Rüyada eşek arısı yuvası görmek içinin kıpır kıpır olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalettir.

Rüyada eşek arısından kaçtığını görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşek arısı soktuğunu görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işaret eder.

Rüyada eşek arısından kaçmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments