Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek kaybetmek

Rüyada eşek kaybetmek

Rüyada eşek kaybetmek zafer elde edeceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, onu isyan noktasına getireceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalettir.

Rüyada eşek kaybetmek gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Rüyada eşek kaybetmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşeğini kaybetmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçineceğine alamet eder.

Rüyada eşek anırması duymak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşeklerin çiftleştiğini görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslenmiş eşek görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşek kovalamak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada eşek sıpa görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada eşek satmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments