Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek arısı soktuğunu görmek

Rüyada eşek arısı soktuğunu görmek

Rüyada eşek arısı soktuğunu görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada eşek arısı soktuğunu gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada eşek arısından kaçmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine inanılır.

Rüyada ölü eşek arısı görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşek arısı görmek huzur ve saadet bulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulur.

Rüyada eşek arı öldürmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, yokluk çekmeyeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada eşek arısı soktuğunu görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada siyah eşek arısı görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, huzurun kaçacağına delalettir.

Rüyada ölmüş eşek arısı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşek arısı öldürmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments